Wat moet er in een badkamer?

Spiegels kunnen niet meer ontbreken in de badkamer. Spiegels zijn er in alle soorten en maten: je hebt ronde spiegels maar ook vierkante spiegels. Welke soort spiegel je wilt ligt echt aan je eigen smaak. Vierkante spiegels zijn geschikt van mensen die houden van een strak interieur. Door een vierkante spiegel blijft er structuur in de badkamer en is het overzichtelijk. De ronde spiegel is meer voor de lossere stijl. Mensen met ronde spiegels zijn vaak uitbundiger en willen dat ook laten door laten stromen in hun badkamer.

De douche

De douche is het kenmerk van een badkamer. Zonder douche wordt het namelijk beschouwd als een normale wc. Met de douche zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je een inloopdouche of ga je meer voor een gesloten look met een hoge instaprand? Door een mooie en passende douche te hebben voor in de badkamer komt je hele huis tot leven. Stel er blijft iemand even slapen dan wil je toch een goede indruk achterlaten? Het is helemaal niet leuk als je later hoort dat je badkamer lelijk of niet goed gekozen is. Probeer dat te voorkomen. Het blijft wel lekker als je kan  genieten van een warme douche en dit doet terwijl je kan kijken in een goede spiegel

De kraan + wasbak

De kraan en de wasbak. Dat kan geen off-match zijn. Je moet proberen je kraan en je wasbak goed te combineren zodat er een duidelijke structuur in de kamer zit. Door een mooie kraan te kiezen kan je een mooie stijl introduceren in je badkamer. De wasbak moet daar vooral op aansluiten. Veel mensen kiezen eerst een mooie kraan en kiezen een wasbak die er mooi op aansluit. Ook moet je goed het idee van je wasbak weten. Alleen handen wassen of zelfs soms je haar erin wassen? Tijdens je keuze moet je hieraan blijven denken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *