Social media marketing vereist zowel strategie als creativiteit

social media marketing

Hoewel het misschien overweldigend lijkt, kan het belang ervan niet genoeg worden benadrukt. Het is zo belangrijk dat 97% van de marketeers sociale media gebruikt en 78% van de verkopers overtreft hun collega’s door sociale media te gebruiken voor hun bedrijf.

Bovendien reiken de voordelen veel verder dan het verhogen van de verkoop.

Niet alle bedrijven zijn zich echter bewust van de voordelen van social media marketing. In feite gebruikt 50% van de kleine bedrijven geen sociale media om hun bedrijf te promoten. Dat is een alarmerend aantal. Nog zorgwekkender is dat nog eens 25% niet van plan is om in de toekomst sociale media te gebruiken.

Het is duidelijk dat er een kloof is tussen degenen die de voordelen van sociale media zien en degenen die moeite hebben om aan de slag te gaan.

https://buildsocial.nl/Als dat laatste klinkt zoals jij, blijf dan lezen. U staat op het punt te ontdekken hoe social media marketing kan helpen bij het opbouwen van uw bedrijf. Enkele van de voordelen waarover u leert, zijn:

  • De naamsbekendheid vergroten: Social media marketing maakt het gemakkelijk om het woord over de producten en missie te verspreiden.
  • Meer bezoekers trekken: door social media te gebruiken en deze aan uw website te linken, zal uw bezoekersaantallen enorm toenemen.
  • Uw producten en diensten promoten: dit is uiteindelijk de reden waarom u in marketing investeert, toch?

Jouw sociale media beheren op één marketingbeheerplatform

Wanneer het merk klaar is om aan de slag te gaan met sociale media, beheer je alles op één marketingbeheerplatform met CoSchedule. Het stelt teams in staat om:

  • Plan en automatiseer afzonderlijke berichten en voltooi cross-channel campagnes op elk netwerk.
  • Beheer workflows voor sociale media en teamcommunicatie.
  • Meet prestaties met robuuste sociale analyses.

Bovendien kun ook al andere marketingprojecten en -campagnes op hetzelfde platform beheren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *