In Gold We Trust hoodie, waarom zou je nog verder zoeken?

Een In Gold We Trust hoodie heeft nu eenmaal alles wat een hoodie moet hebben. Dit kledingstuk uit de stal van de Franzel broers is hét paradepaardje van de collectie. Het is ook een van de eerste kledingstukken waarmee In Gold We Trust op de markt kwam. En sindsdien is het hét topstuk. Beter vind je op dit moment niet. De hoodie van IGWT is chique en hip, stijlvol en relax, hiphop en vol passie. Het grote logo op de achterkant is eveneens een creatie van de topontwerpers van In Gold We Trust. Het logo staat er krachtig, uitgebalanceerd en energiek.

De hoodie van In Gold We Trust: kunst voor iedere streetwear fan

Eer je zo’n hoodie hebt ontworpen, gaat er wel wat water naar de zee. Maar toch, in 2012, is dit voor meer dan 100% gelukt bij de Franzel broers. Sindsdien is een In Gold We Trust hoodie voor velen onontbeerlijk in hun garderobe. Je kunt kiezen tussen een hoodie met of zonder rits. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om te combineren. Draag de hoodie op een mooie In Gold We Trust broek en t-shirt, vul aan met een IGWT-pet en -sokken en je outfit is klaar!

Zoek je interessante sales?

In Gold We Trust geeft regelmatig kortingen en houdt vaak zeer interessante acties. Daar mag jij uiteraard mee van profiteren. Heb je een leuke hoodie gevonden? Niet aarzelen, gewoon online kopen! Kwaliteit is verzekerd, en de stijl ook. En wees gerust, het zijn zeker niet uitsluitend de stukken die ze snel weg willen hebben die in de sales gaan. Ook artikelen van dit seizoen staan regelmatig in promotie. Daardoor vind je aan zeer voordelige prijzen zowel de discrete kleuren zoals wit, zwart en grijs als de meer trendy kleuren. Voor betaalbare prijzen vul jij met een In Gold We Trust hoodie de gaten in je kledingkast op. Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg IGWT ook op social media. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er bij In Gold We Trust leeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *