G4S Veiligheids-trainingen

Een veilige werkomgeving is belangrijk en hier ben je als werkgever ook deels verantwoordelijk voor. Denk bijvoorbeeld aan risico’s, beide fysiek en op het vlak van gezondheid, die mensen op kunnen lopen tijdens het werken. Hierom is het belangrijk om een ​​bhv’er in dienst te hebben die hiervoor uitkijkt. Op sommige afdelingen is het zelfs een noodzaak en verplicht om iemand in dienst te hebben met een BHV certificaat waaruit blijkt dat diegene veilig kunt werken en als bhv’er kan optreden. Doe een veiligheidstraining bij de G4S-Veiligheids-trainingen om dit allemaal te leren. Zo kun je bij G4S veiligheids-trainingen deelnemen aan EHBO-cursussen of BHV-trainingen. Je kunt daarnaast een VCA cursus bij G4S doen en een certificaat hiervoor behalen.

De VCA basis cursus en VCA vol cursus

Als je een basis VCA bewijs hebt, toon je aan dat je veilig en gezond te werk kunt gaan. Als je dan bijvoorbeeld ergens solliciteert, dan heb je een voordeel en als werkgever zijn de verwachtingen van werknemers goed als ze een basis VCA hebben. Je kunt ook VOL-VCA volgen bij G4S veiligheids-trainingen. Dit is voornamelijk bedoeld voor werknemers die een leidinggevende functie hebben of graag een willen. Daarnaast, als je een VCA vol certificaat binnen hebt, zul je meer kans maken op die leidinggevende functie.

Cursussen Eerste hulp bij ongeluk of bedrijfshulpverlening

De cursus EHBO komt overeen met het opleidingsonderdeel BHV. Bij beiden gaat het om levensreddend gedrag. Als je dit een belangrijke eigenschap vindt om te leren, kunt je bij de G4S veiligheids-trainingen tussen deze twee opties kiezen. Er is wel degelijk een verschil tussen de cursussen BHV en EHBO. EHBO draait meer om belangrijke functies, verwondingen en ongeval-afhandeling. BHV draait om het beheersen van noodsituaties, zoals bij brand. Hierbij zijn alarmering en communicatie rondom de noodsituatie onderdeel van de cursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *